ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΤΟ ΑΛΕΡΤ

 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΤΟ ΑΛΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ







Πριν από λίγες μέρες ακούσαμε και είδαμε την π. δικαστή του εφετείου Ιωαννίνων Μαρία Μαργαρίτη στο τηλεοπτικό σταθμό Alert και θυμηθήκαμε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που είχε κάνει το 2005 για τον χώρο της δικαιοσύνης, που την ανάγκασαν να τεθεί εκτός.Σήμερα διαβάσαμε στο ιστολόγιο Αττικά Νέα, που υπογράφει η Καλλιόπη Σουφλή, την επιστολή που είχε στείλει η π. δικαστικός στον τότε πρωθυπουργό Κωσταντίνο Καραμανλή. Το περιεχόμενο της επιστολής είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ποτέ κανένας δεν ενημέρωσε εάν έγινε δικαστικός έλεγχος επί αυτού, εάν αποδόθηκαν ευθύνες και σε ποιους ή όσα ισχυρίζεται η π. δικαστής ήταν ψέματα. Ας θυμηθούμε την επιστολή, όπως δημοσιεύτηκε στα Αττικά Νέα, και ίσως τώρα κάποιοι να απαντήσουν στα παραπάνω ερωτήματα. Διαβάστε την επιστολή. 
















Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα μετα την αποφυλάκιση 29-11-2020.

 Αρτέμης Σώρρας: όταν ζητηθούν ευθύνες από το ucc κάποιος θα πρέπει να πάει φυλακή

 Φυσικά για να διατηρώ το αρχείο με το ucc διατηρώ 3 δωμάτια με αποδείξεις. Ουσιαστικά στους 1500 δικηγόρους του ucc κάθε φορά στέλνουμε τις αποδείξεις.

 Κάθε φορά που κόβεται ένα τιμολόγιο κόβεται από που προκύπτει αυτό. Άρα έχουμε όλες τις αποδείξεις, σας ενημερώνω πως δεν μας έκαναν καμία ένσταση. Οπότε υπάρχει  ένα καινούριο πεδίο που δεν θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν.

 Όσο περνάει ο καιρός οποιοσδήποτε μηχανισμός ακούμπησε, δηλαδή, δικαστής που δίκασε, αυτός που έβαλε τις ψεύτικες κατηγορίες, οτιδήποτε βγαίνει, αυτός που έβγαλε τα δημοσιεύματα, αυτός που έδωσε εντολή, αυτός που νόμιζε οτι είχε την εντολή στα χέρια του αλλά τελικά νόμισε πως είναι αφεντικό του αφεντικού του και ότι καλά το έκανε. Κάποια στιγμή από πολύ ψηλά από το ucc θα ζητηθούν ευθύνες. Κάποιος πρέπει να πάει φυλακή.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ









ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ