ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Άραγε υπάρχει προηγούμενο με την αλλαγή ονόματος κράτους με ξένη παρέμβαση ή αυτό που έγινε με την Μακεδονία και τα Σκόπια αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία; Το ερώτημα προκύπτει αν αναλογιστούμε πως ΤΟ STATE DEPARTMENT ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΑΝ ΠΕΙΘΗΝΙΟΣ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Πως φτάσαμε στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και ποιο είναι το πραγματικό κόστος της τόσο για την Ελλάδα όσο και για το παγκόσμιο σκηνικό; Ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Ηρακλείου με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, εμφανίζει το παρασκήνιο της προδοσίας της Μακεδονίας στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον Γιάννη Μυλωνά. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126

ΠΗΓΗ

Κρίς Σπύρου: Πουλήθηκε εκ των έσω το Μακεδονικό!

Ντοκουμέντο απο έρευνα του Πρώην γερουσιαστή, Πρώην Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων και πρώην Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας του Νιού Χαμσάϊρ, Η.Π.Α., Κρίς Σπύρου!

Με μια αποκαλυπτική ομιλία του στην φετινή (Φεβρουάριο του 2015) εκδήλωση των ροτατιανών ομίλων στην Αθήνα ο ελληνοαμερικάνος πρώην γερουσιαστής προέβει σε φοβερές αποκαλύψεις για την προδοσία στο εθνικό ζητημα της Μακεδονίας, προδοσία που όπως είπε «αποδεικνύεται απο επίσημα ,αλλά απόρρητα ως σήμερα έγγραφα.»

Ο κ.Σπύρου ουσιαστικά είπε ότι Ελληνες αξιωματούχοι «πούλησαν» το όνομα και εξέθεσαν και τον τότε αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον,ο οποίος είχε δεσμευθεί ότι «δεν θα περνούσε απο τις ΗΠΑ ονομασία σύνθετη με το όνομα Μακεδονία μέσα».

Και αιφνιδίως Ελληνες της ομογένειας παρουσίασαν στον Κλίντον έγγραφο με τη λέξη Μακεδονία!

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ


ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ