ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

«Κρίμα για ένα Κ@@ΤΡΑΙΝΟ να χάσει την εξουσία ο Μητσοτάκης»!!! (AUDIO)

 


Την ώρα που οι οικογένειες των νεκρών του εγκλήματος στα Τέμπη θάβουν ακόμη τα παιδιά τους, την στιγμή που η λαϊκή οργή για το φονικό ξεχειλίζει απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας, κάποιοι στο κυβερνών κόμμα της ΝΔ νοιάζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξουσία.

Αποκαλυπτική ήταν η συζήτηση που διοργανώθηκε στο «space» από προσκείμενους στη ΝΔ«μαϊντανούς»  και διαδικτυακές περσόνες του Twitter και στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων δυο εμετικοί τύποι, φανατικοί κολαούζοι και σφουγγοκολάριοι της κυβέρνησης, ο θλιβερός παπαγάλος του ΣΚΑΪ Αρ. Πορτοσάλτε και το κρατικοδίαιτο μαντρόσκυλο του Μαξίμου, Γρ. Ψαριανός.

Σε μια απόπειρα να παρατείνει έστω για λίγους μήνες την άχρηστη, πλην όμως καλοπληρωμένη, παρουσία του στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Π. Πικραμένου, ο Ψαριανός προτείνει να γίνουν οι εκλογές τον Σεπτέμβρη, έτσι ώστε να έχει μεσολαβήσει το καλοκαίρι, να έχουν γεμίσει τα ταμεία λεφτά λόγω τουρισμού και να κερδίσει πόντους ο Μητσοτάκης.

Την Νεοδημοκρατική αλητεία, όμως, απογείωσε ένας θαυμαστής του Πορτοσάλτε ο οποίος παρενέβη στην συζήτηση ισχυριζόμενος ότι είναι κρίμα «για ένα κωλότρενο» (!!!) να χάσει την εξουσία ο Κ. Μητσοτάκης!



Μάλιστα, το εν λόγω θρασίμι, δήλωσε… «οργισμένος μουτζαχεντίν» που θα… «ξεσκιστεί» προκειμένου να εκλεγεί ξανά ο Μητσοτάκης και η ΝΔ.

Αυτοί είναι, θαυμάστες τους! Από τον πρωθυπουργό μέχρι τους… γαλάζιους «μουτζαχεντίν» και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια των τηλεοπτικών δελτίων, η κυβέρνηση κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να αποτινάξει από πάνω της τις τεράστιες ευθύνες που τη βαραίνουν για τους 57 νεκρούς των Τεμπών.

Τα χέρια τους, όμως, τα έχουν βάψει με αίμα. Και αυτό δεν πρόκειται να ξεχαστεί.

ΠΗΓΗ

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΤΗΧΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ .

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ  ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

 Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
  Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΩΣ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΤΟ ΑΡΜΟΖΟΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΝΑΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΣΟ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ